Sales Agent Booking: +60163072303 | Email: khazanahbumimerdeka@gmail.com | Alamat: Jesselton Point Ferry Terminal - Kota Kinabalu, Sabah
Cart 0
DASAR PRIVASI (PRIVACY POLICY)

Dasar privasi ini menetapkan bagaimana "Pakej Percutian Sabah" menggunakan dan melindungi sebarang maklumat yang anda berikan kepada "Pakej Percutian Sabah" semasa anda menggunakan laman web ini.

"Pakej Percutian Sabah" komited untuk memastikan privasi anda dilindungi. Sekiranya kami meminta anda memberikan maklumat tertentu apabila menggunakan laman web ini, maka anda dikehendaki yakin bahawa ia hanya akan digunakan sesuai dengan pernyataan privasi ini.

"Pakej Percutian Sabah" boleh mengubah dasar ini dari semasa ke semasa dengan mengemas kini halaman ini. Anda harus menyemak halaman ini dari semasa ke semasa untuk memastikan jika terdapat sebarang perubahan yang ketara. Dasar ini berkuat kuasa mulai 01 Januari 2017.


APA YANG KAMI KUMPULKAN?

"Pakej Percutian Sabah" mungkin mengumpul maklumat berikut:-

  1. Maklumat ahli pelanggan/peserta/pelancong.
  2. Maklumat emel dan nombor telefon.
  3. Maklumat demografi seperti kod pos, keutamaan dan minat.
  4. Maklumat lain yang berkaitan dengan kaji selidik pelanggan dan / atau tawaran.

APA YANG KAMI LAKUKAN DENGAN MAKLUMAT YANG DIKUMPUL?

"Pakej Percutian Sabah" memerlukan maklumat ini untuk memahami keperluan anda dan memberi perkhidmatan yang lebih baik, dan khususnya untuk sebab-sebab berikut:-

  1. Pemetaan rekod dalaman.
  2. Kami boleh menggunakan maklumat ini untuk meningkatkan produk dan perkhidmatan kami.
  3. Kami mungkin secara berkala menghantar e-mel promosi mengenai produk baru, tawaran istimewa atau maklumat lain.
  4. Dari semasa ke semasa, kami juga boleh menggunakan maklumat anda untuk menghubungi anda untuk tujuan penyelidikan pasaran dengan cara melalui e-mel, telefon, faks atau pos.
  5. Kami boleh menggunakan maklumat ini untuk menyesuaikan laman web mengikut minat anda.

KESELAMATAN AKSES

"Pakej Percutian Sabah" komited untuk memastikan bahawa maklumat anda selamat. Untuk mengelakkan akses atau pendedahan yang tidak dibenarkan, kami telah menyediakan prosedur fizikal, elektronik dan pengurusan yang sesuai untuk melindungi dan menjamin maklumat yang kami kumpul dalam talian.


PAUTAN KE LAMAN WEB LAIN

Laman web "Pakej Percutian Sabah" mungkin mengandungi pautan ke tapak web lain. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda menggunakan pautan tersebut untuk meninggalkan laman web "Pakej Percutian Sabah", anda perlu ambil perhatian bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap laman web tersebut. Oleh itu, kami tidak boleh dipertanggungjawabkan terhadap perlindungan dan privasi apa-apa maklumat yang anda berikan semasa melawat laman web tersebut dan web tersebut tidak dikawal oleh pernyataan privasi ini. Anda mesti berhati-hati dan melihat pernyataan privasi yang terdapat di dalam laman web tersebut.


MENGAWAL MAKLUMAT PERIBADI ANDA

Anda boleh memilih untuk menyekat pengumpulan atau penggunaan maklumat peribadi anda dengan cara berikut:-

Sekiranya anda sebelum ini bersetuju dengan kami menggunakan maklumat peribadi anda untuk tujuan pemasaran langsung, anda boleh mengubah fikiran anda pada bila-bila masa dengan menulis atau menghantar e-mel melalui "Contact Form" di dalam web "Pakej Percutian Sabah".

Kami tidak akan menjual, mengedar atau memajak maklumat peribadi anda kepada pihak ketiga melainkan kami mempunyai kebenaran anda.

Sekiranya anda percaya bahawa maklumat yang ada pada kami tidak tepat atau tidak lengkap, sila tulis atau e-mel kepada kami secepat mungkin dan kami akan segera membetulkan apa-apa maklumat yang didapati tidak tepat.

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan mengenai dasar privasi ini, anda boleh menghubungi kami untuk bantuan selanjutnya.